Fotóst keresünk! – most a fotós szemével

Fotóst keresünk, akkor  FotoBese.com

fotóst keresünk
fotóst keresünk

Az esküvő az életed legszebb napja. Ezt azonban csak a fotók megnézése után fogod megérteni. Fotósként nekem az a dolgom, hogy az emlékeidben mindent a legszebbnek érezhess.

Milyen szempontokat javaslok a fotós kiválasztásánál?

Először is: ne vendéget!
A fotózás az, amire a legnehezebb és a legkellemetlenebb dolog a vendégek köréből felkérni valakit, amit nem szabad, de nem is illik a rokonságunkban megoldani. Hiszen neki mindent dokumentálnia kell: nem oldódhat fel, nem hatódhat meg, nem mulathat. A fotósra tehát áldozni kell!

Fotóst keresünk esküvőre, de hogyan?

A Nagy Nap nagyon hamar eltelik, főleg a házasulandó pár számára. Nagyon sokan pedig azt sajnálják, hogy szinte alig emlékeznek belőle valamire, hiszen állandóan oda kellett figyelniük, nem tehették meg, hogy megnézzék, hogy az édesanyjuk hogy sírt, vagy, hogy a szomszéd néninek hogy ízlett az almás pite. Ezeket az emlékeket a pár, vagy a nagyon közeli hozzátartozók sokszor csak a fotókon látják viszont.
Nekem fotósként nem fog remegni a kezem, és biztosan elég éles kép lesz a boldogító igen, a hitvesi csók, a menyasszonyi csokor eldobása, vagy a menyasszonyi torta felvágásának rövid, ámde megismételhetetlen pillanatairól.
Nem tudom garantálni, hogy valaha is mosolyogni fog a mogorva nagynéni, de ha egyszer is megteszi, arról biztosan lesz egy képed. Ha a kétéves koszorúslányod éppen egy derékig érő pocsolyába rohan az ünnepi ruhájában, neked előtte még lesz egy képed róla, ahogyan széles mosollyal, tiszta, szép ruhában szaladgál.

A fotózás nemcsak egy szakma, de egy hivatás is.
Fotósként ez nekem ugyanúgy a szívügyem, mint neked az esküvőd.

Ott leszek, ahol kell, mindenre oda fogok figyelni. Egy pár év tapasztalat után az embernek már sasszeme van: mindig tudja, mikor kell kattintani. Természetesen osztódni én sem tudok, de biztosan mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legtöbb helyen ott legyek, és a lehető legszebb, leginkább előnyös képek készüljenek.

Egy igazán bizalmi személy az esküvőn.

Mindent látok, de nem mindent láttatok. Azt láttatom, amit te látni szeretnél: hiszen az esküvőd egy ilyen alkalom. Mindnyájunknak az az érdeke, hogy a lehető legszebb képek készüljenek rólatok. Ha az általam készített fotókat meglátod, csakis az örömtől és a meghatódottságtól fogsz sírni
A fotósod a te embered. A partnered vagyok abban az együttműködésben, hogy az esküvőd egy varázslatos, örök emlék lehessen, pontosan olyan, amilyet megálmodtál.

A jó fotó pedig az, amit bekeretezel, kiteszel a szobád falára, vagy beállítasz háttérképnek a telefonodon és a számítógépeden, amit őrzöl az irattárcádban és mindig megnézel, ha elindulsz a munkából.

Fotóst keresünk! De csakis olyat, aki ezeknek a szempontoknak megfelel, hiszen ez az a Nagy Nap!